Dan Nica, amenințat cu moartea și cu DNA. Mesajul de amenințare, AICI.

Distribuie articolul

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, susține că europarlamentarul PSD, Dan Nica, a fost amenințat cu moartea. Asta după ce liderul PSD Galați solicitase înființarea unei comisii parlamentare care ar trebui să-l ancheteze pe președintele Klaus Iohannis pentru instigarea la violență în legătură cu mitingul de la București, de pe 10 august. Fifor a făcut dezvăluirea pe rețelele de socializare.

„Ieri (n.r. sâmbătă, 18 august), si sustin cu tarie aceasta propunere, colegul nostru, europarlamentarul Dan Nica, a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru analizarea evenimentelor din 10 august. Pentru asta a fost amenintat cu moartea. Nu este singurul membru PSD care primeste astfel de amenintari si nu putem permite perpetuarea si accentuarea politicii iresponsabile de fracturare a societatii romanesti”, a scris Mihai Fifor pe FB.

Probabil, mesajul despre care vorbea ministrul Apărării este cel publicat pe portalul www.stareapresei.ro. Fără îndoială, este grav să ameninți un demnitar, dar la fel de grave sunt acuzațiile de corupție care i se aduc lui Nica în același mesaj.

„Bai Nica, da pentru cita spaga ai luat tu de la Robciuc, Gabi Marin si Irina Socol nu vrei comisie de ancheta? Da pentru conturile tale di afara nu vrei comisie? Le-am dat pe toate la DNA, crezi ca odata cu Kovesi ai scapat? Cel mai mare corupt psdist e Nica, o jigodie care a distrus tot IT ul romanesc. Auzi ma Nica, crezi ca te sprijina Marinel Burduja si ca fi-su o sa fie viitorul presedinte si uite asa reluati spagile? Vezi sa nu te ineci si tu in piscina din greseala”, este mesajul apărut pe www.stareapresei.ro (http://www.stareapresei.ro/cristian-sima-atac-nica)

Dicuțiile au pornit după ce Dan Nica a solicitat formarea unei comisii parlamentare pentru anchetarea președintelui României în cazul violențelor de la mitingul Diasporei. Șeful statului este acuzat că a defăimat Jandarmeria, că stimulează violența și că utilizează mijloace de propagandă finanţate din surse obscure.

„Încă din seara protestelor, preşedintele Iohannis a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa Jandarmeriei, în lipsa oricăror dovezi şi informaţii operative. Acest fapt denotă rea-voinţă şi dorinţa evidentă de a stimula şi mai mult violenţele existente. Ca şi Băsescu, Iohannis nu este interesat de stingerea conflictelor din societatea românească ci, dimpotrivă, de escaladarea lor pentru câştiguri electorale. Toate acestea în tandem cu un aparat de propagandă agresiv, finanţat din surse obscure. Cred că s-au depăşit nişte limite democratice în acest război politic şi consider necesară înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să aducă lumină pe scena publică”, a spus Dan Nica, liderul PSD Galați.

Acuzațiile și amenințările ar putea intra în atenția organelor de anchetă.


Distribuie articolul

You May Also Like