UPDATE: Piroman după gratii

Distribuie articolul

UPDATE: În urmă cu o lună, același individ a fost reținut de Poliție, pentru că a incendiat o cameră de cămin din internatul unui liceu din Galați, dar și un adăpost improvizat în care se adăposteau oameni ai străzii. Judecătoria Galați l-a lăsat însă în libertate, sub control judiciar, considerând că nu prezintă pericol public.

————–

Poliția din Galați a reținut, pentru 24 de ore, un bărbat suspectat de comiterea mai multor infracțiuni de distrugere prin incendiere.

”Astfel, bărbatul de 33 ani, din comuna Slobozia Conachi ar fi incendiat, în seara de 29 noiembrie, subsolul şi podul unui bloc de pe strada Cezar, aprinzând mai multe resturi de lemn şi bidoane din plastic. Ulterior, în zilele de 03, 04 şi 05 decembrie, acesta ar fi incendiat patru toalete ecologice amplasate în dreptul Parcului C.F.R., pe strada Domnească şi strada Dimitrie Bolintineanu”, se arată într-un comunicat al IPJ Galați.

Bărbatul reținut va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. El este acuzat de distrugere prin incendiere în formă continuată și violare de domiciliu. Luna trecută, Poliția din Galați a trimis după gratii un alt piroman. Individul dăduse foc unei camere de cămin din internatul Liceului Auto, dar și unui imobil în care știa că se adăpostesc oameni ai străzii.


Distribuie articolul

You May Also Like