Cruzime extremă. Patru cățeluși au fost uciși fără milă

Distribuie articolul

Patru pui de câine au fost uciși cu cruzime în adăpostul public din Galați. Cazul a fost sesizat Poliției și Primăriei de Animal Society, o organizație nonguvernamentală care militează pentru drepturile și protecția animalelor.

Puii de câine uciși erau în tratament și, din primele cercetări, ar fi fost omorâți prin lovire în cap cu un obiect dur, contondent.

Poliția Galați face anchetă în acest caz. A fost identificat autorul oribilei fapte, un angajat al adăpostului public, care este cercetat penal pentru infracțiunea de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept. Potrivit legii de protecție a animalelor, pedeapsa pentru această faptă este de la 3 luni la 1 an închisoare sau amendă.

„În legătură cu incidentul de la padoc, unde patru câini au fost uciși, facem următoarea precizare:

Este un eveniment pe care îl regretăm și îl condamnăm cu fermitate, având convingerea că persoana care se face vinovată va răspunde în fața legii. Se află acum în derulare atât o anchetă internă, cât și o anchetă a poliției și vom sprijini această investigație pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut acest eveniment”, a transmis Primăria Galați pe pagina oficială de Facebook.

FOTO: Animal Society


Distribuie articolul

You May Also Like