Cursuri în domeniul gazelor naturale, la Universitatea „Dunărea de Jos”

Distribuie articolul

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic (DFCTT), a obținut Avizul Autorității Naționale pentru Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) pentru organizarea și desfășurarea cursurilor de specialitate pentru persoanele fizice/ instalatori autorizați care desfășoară activități de proiectare, execuție și exploatare a obiectivelor/ sistemelor din domeniul gazelor naturale și a instalațiilor de utilizare în domeniul gazelor naturale.

Oferta educațională a DFCTT este susținută de un personal academic calificat, de condiții optime de derulare a cursurilor și de un personal administrativ cu experiență, disponibilitate și profesionalism.

Se pare că domeniul gazelor naturale este al doilea domeniu reglementat la nivel național, alături de cel al energiei electrice, în care UDJG – DFCTT este avizată de către ANRE pentru desfășurarea cursurilor de specialitate.

Pentru înscrieri, cei interesați sunt așteptați la sediul departamentului din Galați, Str. Domnească nr. 47, Sala U 109.

 


Distribuie articolul

You May Also Like