Cu mortul la festival! Polițiștii au găsit un cadavru în putrefacție chiar pe platoul de la Stadionul Dunărea unde are loc un eveniment cu muzică și mâncare

Distribuie articolul

Descoperire macabră pe platoul de la Stadionul Dunărea, în timpul festivalului organizat în acest weekend. Cadavrul unui bărbat despre care se crede că a murit de câteva zile a fost găsit duminică, într-o mașină parcată în apropierea  chioșcurilor cu mâncare și suveniruri. Pompierii și polițiștii au spart geamul autoturismului și au scos, din interior, cadavrul aflat în descompunere.

Duminică, în jurul orei 18.00, autoritățile au fost alertate de mai mulți gălățeni deranjați de mirosul foarte urât care venea dintr-o mașină parcată în vecinătate. Polițiștii și pompierii ajunși la fața locului au fost nevoiți să spargă geamul mașinii.

„Este vorba despre un bărbat de 59 de ani din Galați, găsit într-un autoturism pe platoul de la Stadionul Dunărea. Nu avea urme de leziuni și era în stare de putrefacție. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Dacă necropsia va scoate la iveală alte detalii, se va schimba încadrarea”, a declarat  Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Martorii povestesc că bărbatul plecase recent de acasă și dormea în mașina aflată pe platoul de lângă stadion. Se pare că victima avea probleme de sănătate, ceea ce ar putea duce la concluzia că moartea a avut cauze medicale, mai ales că pe trup nu au fost găsite urme de violență. Mai spun martorii că mortul a stricat vânzarea comercianților din cadrul festivalului Family Fest, clienții fugind din cauza mirosului îngrozitor. Culmea, descoperirea a fost făcută chiar în ultima zi a evenimentului public. Family Fest a început joi iar la concerte și pe la tarabele cu mărfuri și mâncare au trecut mii de gălățeni.


Distribuie articolul

You May Also Like