Costică a cumpărat pește! De 32. 000 lei. Bravo și ție, Costică!!!

Distribuie articolul

Dacă la Spitalul Județean „Sf Apostol Andrei” încă se mai zugrăvește, pentru că la asta administrația se pricepe cel mai bine, ieri, Costică Fotea a mai bifat o realizare. Chiar dacă a uitat să taie vreo panglică, Costică a fost la cumpărături piscicole.

Mai exact, a populat cu pește balta Zătun, care se află sub autoritatea CJ Galați. Și a optat să trâmbițeze prin toată media locală marea realizare de parcă pe-acolo pe frigul ăsta ar da năvală hoarde de pescari sau iubitori de picnic.
Ca să fim corecți, e clar că populările bălților se fac primăvara și toamna, în special, pentru acomodarea puietului sau a peștelui în general la noul habitat pentru vară respectiv iarnă. Dacă în prima parte a anului balta Zătun a fost populată cu 3,5 tone de caras, acum s-au mai adăugat 2,5 tone de crap.

Peştele cumpărat de la Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit şi Acvacultură a costat 32.700 de lei, transportul fiind inclus în preţ.

Iar ca treaba să fie ok, după popularea asta se trage heblu la baltă până la 1 noiembrie, pentru liniștirea peștilor, zică-se.
Bre, Costică bravo! Ai mai făcut și tu ceva…


Distribuie articolul

You May Also Like