Proiecte consistente pentru iluminatul public la Cudalbi

Distribuie articolul

Recent a fost finalizată prima etapă a lucrărilor de reabilitare și eficientizare a sistemului de iluminat public în comuna Cudalbi.

Proiectul, derulat prin Administrația Fondurilor pentru Mediu (AFM), a constat în montarea a 500 de corpuri de iluminat public stradal cu led, fapt ce a condus la reduceri consistente la facturile de consum a energiei electrice a localității dar și la implementarea unui climat ambiental modern.

 Primarul comunei Cudalbi, Grigore Gheonea ne-a declarat că acest prim proiect are și o continuitate în sensul că a fost aprobată finanțarea pentru etapa a doua, ce va fi derulată tot prin AFM, valoarea acestuia fiind de aproximativ două milioane lei.

„Acesta al doilea proiect ce vizează modernizarea și eficientizarea iluminatului public stradal se află în faza scoaterii la licitație, urmând ca în perioada imediat următoare să finalizăm procedura.

De asemenea, mai avem în lucru și un alt proiect pentru iluminatul public stradal pentru unele străzi în care nu sunt montați în momentul de față stâlpii aferenți” a declarat primarul Cudalbiului, Grigore Gheonea.


Distribuie articolul

You May Also Like