Costică, ți-o iau spitalele la vale…

Distribuie articolul

Mai multe focare cu Omicron la două unități spitalicești gălățene, ambele aflate sub „umbrela” lui Costel „Costică” Fotea.
Spitalul Clinic Județean „Sf. Apostol Andrei” și cel de Boli Infecțioase, „Sf. Parascheva” au activate vreo două focare cu Omicron de căciulă.
Si sunt otova. Pacienți, cadre medicale, personal auxiliar.

La „Perla” lui Costică, așa cum îi place să i se spună, doar a văruit pe-acolo un an și-un pic, avem două focare, la Oncologie și Medicală 2.
Dincolo, la „Sf. Parascheva”, tot o „bijuterie” de-a bujoreanului, tot atâtea focare, la Boli infecțioase 1 și Dermato-Venerice.

Conform informațiilor furnizate de Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați, aveam până astăzi la orele amiezii 17 cadre medicale și 20 de pacienți infectați.

Bineînțeles că deja s-a trecut la capitolul hei-rup, cu oameni chemați de-acasă, vor fi ture lungi, expuneri, dar nu-i problemă! Vă va mulțumi Costică pentru că serviți Patria!

Chiar ne-am plictisit să-i spunem acestui personaj, ce-i clar că nu va deveni în veci personalitate, că managementul de la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Andrei” cel puțin, e de Gașca Zurli. Dincolo, chiar n-avem pretenții, cu un interimat pus așa, pe genunchi…


Distribuie articolul

You May Also Like