Costică, când ai de gând să-ți demiți „pupila” de la Spitalul de Urgență?

Distribuie articolul

De prin vară se tot cere demiterea sau demisia directorului Alina Dobrea, o socialistă fără valențe manageriale, un soi de Vasilica Veorica Dăncilă în variantă locală. Pusă acolo ca să fie și să răspundă la comenzi politice, Dobrea, poate cel mai slab manager al Spitalului de Urgență Galați de când acesta funcționează, are ghinionul de a se afla pe post în timp de pandemie. Nu mai înșiruim nefăcutele acestei doamne din vară până acum pentru că sunt pe cât de multe pe-atât de neimportante pentru Costică, cel ce-i girează postul. Autorități medicale, autorități centrale, prefect, politicieni i-au cerut în lunile anterioare demisia sau demiterea însă Costică, doarme! Costică, dormi?

Ultima glumă proastă îl are ca subiect pe un bărbat de 71 de ani, ce suferă de Alzheimer și care ar fi ajuns să fie internat pentru o criză urologică.

 Ei bine, acesta a fost externat fără a fi anunțată familia, în papuci, îmbrăcat anapoda ( cu pantalonii pe dos) undeva în cursul dimineții(ora 10), fiind găsit rătăcind prin centrul municipiului după vreo șase ore in urma unei alertări și distribuire masivă pe o rețea de socializare. Protocolul de externare este foarte clar, mai ales în cazul bătrânilor suferinzi. Cum să externezi un om la 71 de ani,cu Alzheimer, așa aiurea, să-i dai drumul pe stradă?

Bre Costică, demite nu cere demisii! Dar ieri, că mâine ne-am putea trezi cu alte năzdrăvănii. Să nu vedem că ies pacienții la plimbare prin Galați. N-are ce căuta bre tanti asta pe așa funcție. Mai ales că familia bătrânului aflăm că va da și spitalul în judecată. Pe bună dreptate!


Distribuie articolul

You May Also Like