Copii jefuiți în scara blocului. Atacatorul a fost arestat 

Distribuie articolul

Polițiștii gălățeni au fost sesizați, la sfârșitul săptămânii trecute, de o femeie din municipiul Galați cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 11 ani ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

”Din verificări a reieșit că o persoană necunoscută ar fi amenințat victima cu un cuțit, în timp ce aceasta se afla în scara blocului unde locuiește, și i-ar fi luat suma de 15 lei pe care o avea asupra sa”, a precizat IPJ Galați.

La scurt timp după primirea reclamației, polițiștii au identificat și depistat prezumtivul agresor, un tânăr de 18 ani. Cercetările au fost extinse și s-a stabilit că acesta ar mai fi comis o tâlhărie, tot în ziua de 15 februarie, victima fiind, de această dată, un minor de 14 ani pe care, folosind violența și amenințarea, agresorul l-ar fi deposedat de suma de 50 lei.

”La data de 17 februarie, persoana bănuită de săvârșirea acestor fapte a fost prezentată magistraților care au dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, au anunțat reprezentanții IPJ.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.


Distribuie articolul

You May Also Like