Continuă șmecheria consilierilor locali socialiști și ai UIPT la Tecuci!

Distribuie articolul

Tecuciul tot fără buget iar situația devine critică cu fiecare zi.
Chiar dacă speranțele pentru adoptarea bugetului pe anul în curs sunt mici spre deloc, primarul Lucian Costin a convocat pentru mâine o ședință de îndată ce va avea drept punct pe Ordinea de zi, bineînțeles adoptarea bugetului.

Consilierii locali socialiști și cei din gruparea șobolănească ne-doctrinară UIPT n-au prea mari gânduri pentru Tecuci și tecuceni, singura lor prioritate fiind acțiunile distructive la ceea ce Primăria încearcă să construiască.

Răspunzători pentru aceste piedici, cei de la PSD și UIPT vor trebui să la explice în curând celor din zona asistaților sociali sau persoanelor cu handicap de ce nu își vor putea primi drepturile.
Mai mult decât atât, incapacitatea de plată bate la ușă iar acești consilieri PSD și UIPT ce țin municipiul Tecuci în loc vor deconta fără doar și poate orgoliile lor tangente cu idioțenia.

Primarul Tecuciului, Lucian Costin ne-a mai declarat că de la ANAF s-a primit o adresă prin care se menționează că lipsa adoptării bugetului va atrage nealocarea cotelor defalcate din TVA către municipalitate.


Distribuie articolul

You May Also Like