Coagularea dreptei gălățene, în iulie

Distribuie articolul

„Împreună pentru Moldova” (ÎPM), cea mai recentă formațiune politică de pe eșichierul politic local și-a propus, doctrinar vorbind, să fie parte integrantă a coagulării forțelor de dreapta pentru obținerea unor rezultate pozitive la alegerile locale din toamna acestui an.
Formațiunea politică și-a stabilit deja conduceri interimare în câteva județe din Moldova, (Iași, Galați și Vrancea) iar în altele, procesul de organizare se apropie de final (Suceava și Bacău). La nivel local s-a stabilit o conducere interimară, la municipiu președinția fiind deținută de Aurel Vlaicu în timp ce șefia interimară a Organizației Județene este asigurată de Marian Daniel Lupașcu.

Marian Daniel Lupașcu,
președinte interimar Împreună pentru Moldova


Acesta din urmă ne-a declarat că Protocolul de Unificare a Dreptei gălățene a fost inițiat de partidul pe care îl conduce și va fi transmis în perioada următoare conducerilor PNL, USR-PLUS, PMP Și PACT.


„Este evident că toate forțele de dreapta vor trebui să aibă o singură voce dacă nu mai vrem să fim numiți Orașul roșu. Vom iniția urgent discuții între reprezentanții acestor formațiuni pentru a găsi soluțiile optime pentru ca în urma alegerilor locale să reușim schimbarea actualei administrații locale care s-a dovedit falimentară pentru Galați. De fapt a fost o primă întrunire în luna martie însă din cauza situației pandemice totul s-a blocat. Dacă totul va decurge normal iar orgoliile vor fi lăsate la ușă, cu siguranță ne vom înțelege, vom demara un sondaj amplu, în condiții de maximă corectitudine, iar evident, cei mai buni vor avea susținerea noastră a tuturor pentru Primăria Municipiului, respectiv Consiliul Județean”, a mai spus liderul ÎPM Galați, Marian Daniel Lupașcu.


Totodată, acesta susține că nu este neapărat adeptul apariției unor oameni noi în aparatul public, dar cu siguranță susține implicarea celor competenți care să dețină expertiză în administrația publică locală.
Marian Daniel Lupașcu consideră că luna iulie ar putea fi decisivă în coagularea dreptei gălățene în totalitatea ei, orice altă variantă compromițând serios șansele acestor partide la alegerile locale și implicit oferirea în mod gratuit unui nou mandat social-democraților .


Distribuie articolul

You May Also Like