CFR-ul ”atacat de popoarele migratoare”

Distribuie articolul

Pagina de Facebook CFR Călători este indisponibilă de marți dimineață, după ce, cel mai probabil, a fost atacată de hackeri via Mongolia, conform informațiilor oficiale.

Operatorul de stat a publicat un comunicat pe site-ul său: ”CFR Călători informează că utilizarea paginii de Facebook CFR Călători nu este disponibilă momentan. Departamentul de specialitate lucrează la soluționarea problemelor tehnice apărute. Vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situaţiei”.

Apoi, pe pagina de Facebook a SNTFC CFR Călători a apărut informația că a fost schimbată fotografia de profil, în care apare o doamnă în fața unui laptop.

La scurt timp, însă, contul oficial de socializare al Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA nu mai apare la căutarea pe Facebook.

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, fotografia este a unui ”muzician care beneficiază de bifă pe Facebook (cum au personalitățile și vedetele) și este originar din Mongolia, având în vedere prefixul numărului de telefon afișat pe contul său.

Pe internet sunt puține informații disponibile despre artist, iar pe contul său de YouTube are 96.800 de urmăritori și postate cinci melodii, dintre care cea mai populară este ”Zun”, cu 15 milioane de vizionări până acum.”


Distribuie articolul

You May Also Like