Sănătate, Învățământ, Educație, Sport – Priorități ale unei strategii liberale performante! 100% pentru Galați

Distribuie articolul

 

 

 

Programul Președintelui Partidului Național Liberal – Filiala Galați, George Cătălin Stângă, candidat la conducerea Consiliului Județean gălățean, este un program cu oameni și pentru oameni, pro-activ, dinamic, orientat către nevoile acute ale comunității gălățene de la nivelul întregului județ!

Pilonii principali ai dezvoltării acesteia sunt Sănătatea, Educația, Sportul!

Rezolvarea enormelor deficiențe de la nivelul sistemului sanitar județean, asigurarea dreptului la tratamente medicale gratuite pentru toți locuitorii județului Galați și îmbunătățirea vieții pacienților sunt aspecte de maximă importanță care se vor rezolva prin propunerile concrete ale deputatului George Cătălin Stângă: construirea unui nou Spital Județean; medici de familie în fiecare comună; înființarea unui Centru Județean pentru Îngrijiri Paleative. 

Strategia de dezvoltare a sistemului de învățământ gălățean implică extinderea învățământului în regim dual la nivel județean – condiție obligatorie pentru consolidarea parteneriatului dintre unitățile de învățământ și mediul de afaceri local, regional și național. Totodată, se vor iniția parteneriate ferme între universități și industrie, care să permită dezvoltarea cercetării cu caracter aplicativ, stagiile practice și pregătirea la locul de muncă a viitorilor angajați.

Sprijinirea sportului de performanță și de masă este o altă prioritate a candidatului liberal la Președinția Consiliului Județean Galați.

Direcțiile de acțiune concretă vizează construirea unei săli polivalente multifuncționale, de 10.000 de locuri, a unor complexe sportive și a unui stadion de 30.000 de locuri; preluarea, de la Ministerul Tineretului și Sportului, a bazelor sportive din județ și reintroducerea acestora, prin reabilitare, în circuitul sportului de calitate; sprijinirea financiară a cluburilor sportive pentru desfășurarea activităților specifice.

Vino la vot pentru a sprijini soluțiile concrete de dezvoltare a Galațiului!

Vino la vot pentru că îți pasă!

Comandat de Partidul Național Liberal, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240015

 

 

 

 

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like