Cazuri de infectări cu COVID 19 în mai multe localități rurale

Distribuie articolul

Prefectul județului Galați, Gabriel, Ioan Avrămescu a declarat astăzi că focarul de persoane infectate cu COVID 19 din localitățile Brăhășești și Toflea a fost neutralizat. Decizia luată, aceea de carantinare a localităților în cauză, a fost una ce a dat roade, după două săptămâni fiind confirmat un singur caz.


Din nefericire, numărul celor infectați este în ușoară creștere, atât la nivel local cât și național. În județul Galați au fost înregistrate cazuri răzlețe de persoane infectate în localitățile Piscu, Pechea, Ghidigeni, Liești, Tecuci și Șendreni.
Prefectul face încă un apel la populația gălățeană pentru respectarea normelor de igienă și a distanțării personale.


„Virusul nu a intrat în vacanță și nici nu va intra prea curând. Am avut și avem încă la Galați cea mai complexă situație pandemică. Am fost printre primii unde a ajuns virusul, practic din 23 februarie când am avut primul caz, stăm cu arma la picior. Au fost cazuri multe, diversificate și complexe. Am avut infectări la acel microbuz, au mai fost autocarele din Turcia, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Spitalul Militar, Spitalul de Boli Infecțioase, Ambulanța, Căminele de bătrâni, cel cu persoane cu dizabilități, cele două localități carantinate. Avem 86 de persoane decedate dintre care doar 6 nu aveau comorbidități” a afirmat prefectul Gabriel Ioan Avrămescu.


Distribuie articolul

You May Also Like