Cât mai costă un permis auto 

Distribuie articolul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit, ascuns asupra unui bărbat, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, care s-a dovedit a fi fals.

”În data de 11 martie 2019, în jurul orei 02.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, ca pasager într-un  microbuz marca Mercedes, cetățeanul din R. Moldova, S.G., în vârstă de 21 de ani.

La controlul de frontieră, în momentul solicitării documentelor de identitate, colegii noștri au descoperit asupra lui S.G., ascuns și nedeclarat, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, valabil pentru categoria „B”, pe care era imprimată fotografia acestuia. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în cadrul cărora au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat documentul descoperit la control, prin intermediul unei persoane a cărei identitate nu o cunoaște, în schimbul sumei de 250 de euro”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Galați, Mădălina Carp.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Foto: Poliția de Frontieră


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns