Când politica se face cu amatori…

Distribuie articolul

Permutările de candidați dar și renunțarea unora de a mai candida dă o notă a naibii de amatorism infantil. Și unde putea să se întâmple asta decât în zona socialiștilor mici și mari, acolo unde seriozitatea le este absolut străină.

După ce rectorul UDJ, Puiu Lucian Georgescu, i-a salutat din mers pe cei de la PSD, aceștia au gândit că e bine să facă ceva permutări prin liste. Și le-au amestecat de s-au rupt. L-a pus pe incompatibilul Nechita care a terminat de ispășit pedeapsa deschizător de drum! O aiureală mai mare nici că puteau găsi. Credibilitate cât să se desprindă șandramaua!

Nici socialiștii mici de la Pro România n-au trecut de treapta amatorismului și au toate șansele să aibă o listă incompletă.
Tot din zona universitară li se trage!

Profesorul Silviu Măcuţă, fost secretar de stat din partea ALDE, a declarat că doreşte să îşi retragă candidatura pe motiv că ar fi… liberal convins.

Adică el vroia să candideze dar nu sub sigla lui Ponta și a socialiștilor mici. Păi bre, nene, dacă ești așa mare liberal ce naiba cauți în ALDE printre traseiști? Și apoi, n-ai aflat până la facerea listelor că nu poți candida decât de la Ponta&gașca?

Cum perioada de depunere a candidaturilor s-a încheiat, Pro România rămâne pe minus la candidaturi și încă la nivelul de tineret speranțe în politică.


Distribuie articolul

You May Also Like