SPORT/ Oțelul nu a profitat de pașii greșiți ai contracandidatelor la promovare

Distribuie articolul

SC Oțelul a pierdut derby-ul celei de-a șaptea etape din campionatul Ligii a III-a. Formația gălățeană a cedat la limită, 2-3 jocul din deplasare cu Dacia Unirea Brăila.

Oțelul a început practic meciul de la 1-0, în minutul doi Cosmin Stoian deschizând scorul dintr-un penalty și stabilind practic rezultatul primei reprize.

 Începând cu minutul 70, formația brăileană a presat susținut poarta noastră reușind să puncteze de trei ori prin Zamfir(min 70) și P.Petre(min. 82 și 90).

 Oțelul a redus din diferență în prelungiri(min.90+3) prin Marius Matei, tot dintr-o lovitură de pedeapsă.

Antrenorul Petre Grigoraș a aliniat următoarea formulă de echipă: Ursu –Stoian,  Sârghi, Ghiocel, Popescu, Iani,  Neagu, Cîrjan, Cireș- Răducan. Au mai intrat pe parcurs  Sevastian, Păun, Farcaș, Gavrilă și Matei.

În celelalte partide ale seriei în care au fost implicate echipe gălățene, Sporting Liești a pierdut la Ianca cu 2-4, pentru lieșteni punctând Grigoraș și Stan. De remarcat că victoria celor din Ianca s-a conturat tot în ultimele 20 de minute ale jocului.

Surpriza cea mare a produs-o lanterna roșie, Avântul Valea Mărului care a câștigat la limită 1-0 meciul de la Focșani cu CSM. Pentru vălmăreni a marcat Spânache(min. 83).

Într-un alt meci contând pentru partea superioară a clasamentului, fostul lider CSM Rm. Sărat a înregistrat a doua înfrângere consecutivă, pierzând la limită, la Făurei.

 Oțelul pierde după această etapă postura de lider fiind detronată chiar de formația din Brăila.

Dacia Unirea Brăila are 15 puncte fiind urmată de Oțelul, CSM Rm. Sărat și Sporting Liești, toate cu 13 p.

 Pentru Oțelul urmează derby-ul județean cu Sporting Liești,  sâmbăta viitoare tot de la ora 15 pe terenul din Liești, în timp ce Avântul Valea Mărului va primi vizita echipei din Făurei.


Distribuie articolul

You May Also Like