Când intri în cloaca cu porci, te perpelești la econom…

Distribuie articolul

 

 

Avem câteva instituții pe lângă gârlă care nu numai că sunt degeaba, dar de te apuci de o analiză, chiar și grosieră, mergi mintenaș la balamuc.

Am scris nu de puține ori de Garda de Mediu, unde, nu trebuia să te mai deplasezi nicăieri, că balamucul era la el acasă.

Și era un ghișeft al liberalilor…

Acum, s-au făcut ceva permutări pe-acolo, dar obiceiurile locului au rămas otova.

Dar nu e singura belea la casa gălățenilor.

DGASPC, vă spune ceva? Pe scurt Protecția Copilului. Protecție, pe naiba! Acum, nici copii nu prea mai sunt, că dispar. Unde? Or fi pe undeva…

Altă conducere degeaba, cu probleme cât Partidul Comunist Chinez în sondaje.

Demiteri aiurea ce s-au lăsat cu acte în justiție, cu daune cât aceeași Chină, cu o tanti fostă, poate-o fi și astăzi (!), pupilă de ayatollah, dar cu rezultate mediocre spre submediocre.

Aici vorbim de un ghișeft al socialiștilor…

De fapt, un singur mare semn de întrebare ar fi de luat în calcul. Cum poate tolera președintele Consiliului Județean, Costel „Costică” Fotea o asemenea gogonea pleoștită, pentru că instituția respectivă este în ograda sa, sau mă rog, sub autoritatea CJ, ca să mă exprim ca la Plenară.

Citesc astăzi… „Au dispărut alți patru copii de la DGASPC”! Adică, ce mai contează încă patru…? Nici informațiile oferite colegilor noștri de la Poliție n-au scos gogoneaua pleoștită din propria zeamă. Și arde-i pe enoriași cu prosteala! Și pe față, și pe dos! C-așa-i obiceiul prin patria lui Teheran.

Dar, bre nene, acum pe bune? Chiar nu găsiți o expertiză pentru postul ăsta? S-a pleoștit de tot, e din murăturile de acum un deceniu și ceva. Lăsați-o naibii la șosea, poate o ia cineva la ocazie! Vă cam faceți de baftalo cu… Duamna!


Distribuie articolul

You May Also Like