Din lumea celor care mai cuvântă. Azi, Pucky la România TV.

Distribuie articolul

A dat fuguța primarul nostru aseară, în prime time la televiziunea infractorului fugar Ghiță, pentru câteva baliverne socio-profesionale de mai mare dragul. Cam palid arăta Pucky, ori că nu l-ai „coafat” ăia bine, ori, colegii de platou mai dau din când în când și pe la solar.

Așteptări prea mari n-aveam ce-i drept, stupizenia (cuvântul său preferat!) fiind prezentă cu arme și bagaje pe tot parcursul emisiunii respective. Alături de Bogdan Chireac, același cantautor ce interpretează doar în funcție de cotațiile propriului card bancar, Pucky, a dorit probabil o pălitură de imagine , chiar dacă a fost habarnist pe promovarea ei. Cu toții știm că o prezență la acel post e doar cu proptele serioase anti-seism, bașca câteva mii de euro, așa de protocol.

Acum dacă s-a meritat e strict trebușoara lui, dar ce-am văzut noi de-acasă, fără popcorn, n-a fost tocmai cușer. O guștereală prelungă în care de vreo două ori, elevul Pucky mai ridica mâna ca un elev din ultima bancă pentru a mai cere un minut de șușoteală. Fix ca la Piață.

Subiectele, clar îl depășeau, indiferent din ce gară le priveai.

Merge PSD cu PNL în alianță? Cedează Ciucă postul de premier lui Ciolacu? Cu inima deschisă sau din obligație va face Iohannis, numirea? Pot lucra cele două partide și după alegerile de anul viitor? Și lista continuă…

A mai intervenit telefonic și primarul USR de Bacău, Viziteu, parcă, alt iubitor de flecăreală aiuristică și cam asta a fost tot.

De la Pucky n-am înțeles decât că mai vrea un minut, probabil învățat a fi mai mereu legat de timp. Dar, după ce anul trecut a avut o idilă cu o ploșniță, nu-i rău că acum, omul mai vrea un minut. Să se producă! Zic…


Distribuie articolul

You May Also Like