Audiențe la PNL Galați cu cetățenii care au nemulțumiri și idei

Distribuie articolul

Liberalii îi invită pe gălățeni la o cafea. Așa îi spunem noi invitației chiar dacă liberalii au un ton oficial: la sediul PNL sunt așteptați toți cetățenii care au nemulțumiri, doleanțe și idei legate de viața în municipiul Galați. Ideea este că gălățenii vor fi primiți de consilierii locali și județeni PNL iar reprezentanții opoziției vor încerca să găsească răspunsuri la problemele ridicate de oaspeți.

„Gălățenii care doresc să îşi expună ideile, proiectele pentru îmbunătățirea nivelului de trai în Municipiul Galați, dar să își exprime și nemulţumirile, doleanţele față de modul în care funcționează lucrurile în Municipiu, sunt așteptați la sediul PNL din str. Universităţii, nr. 6, luni şi joi între orele 17:00-19:00. La cerere joia se pot organiza întâlniri pe teren în acelaşi interval orar. Cetățenii vor fi întâmpinați de consilierii locali și judeţeni ai PNL, cei care vor depune toate eforturile pentru soluţionarea problemelor identificate”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Galați.

Președintele PNL Galați, George Stângă a explicat de ce a propus să fie organizate întâlniri cu cetățenii. „Dialogul cu cetăţenii trebuie să fie unul constant, concentrat pe problemele de actualitate şi nu doar o dată la patru ani, în campania electorală, aşa cum au fost din păcate obişnuiţi gălăţenii”, a spus George Stângă, liderul liberalilor gălățeni.

Cei care nu doresc să bea cafea cu liberalii, pot intra în contact cu PNL prin intermediul internetului. Toate întrebările, propunerile și problemele pot fi trimise la adresa de mail pnl.galati@pnl.ro.


Distribuie articolul

You May Also Like