Campanie pro-referendum, faza pe sub bancă

Distribuie articolul

Înspăimântați de faptul că au auzit că se trag din doi bărbați (Traian și Decebal), mai mulți gălățeni au decis ca acest lucru să nu se mai întâmple, implicându-se activ în campania pro-referendum a redefinirii familiei în Constituție.

Astfel, în noaptea de joi spre vineri au mers în parcuri și au pus sub majoritatea băncilor fluturași prin care îndeamnă oamenii să participe la vot și să pună ștampila pe ”DA”, totul pentru a apăra copiii României, chit că tema este cu totul alta.

”Copiii noștri sunt ținta lor! Dacă nu vii la vot, la școală copii vor învăța că mama nu e femeie iar tata nu e bărbat. Iată un extras dintr-o carte pentru copii (nu se spune care anume, dar ce importanță are, n.r.): De ce unii copii au doi tătici și două mămici?”, se arată în pliantul pro-referendum, în care doi bărboși țin iubitori în brațe o fetiță, pliant ce poate fi văzut afișat și la panourile electorale.

Ce nu spune pliantul e că în România există deja multiple cazuri de copii cu cel puțin doi tătici și două mămici. Este binecunoscut cazul tânărului Valentin Dragnea din Teleorman, de exemplu, al cărui tată, un infractor deocamdată mărunt, s-a încurcat cu o femeie cu 30 de ani mai tânără în vreme ce mama, o infractoare măruntă și ea, se pregătește să-și refacă viața. Odată oficializate noile relații, Valentin va avea două mame și doi tați!


Distribuie articolul

You May Also Like