Ca la ușa cortului: consilierii județeni s-au jignit utilizând cuvintele papagal, curvă, proastă, maimuță, păpușă gonflabilă și sifilitici

Distribuie articolul


Pe vremuri circula o glumă care spunea că părinții din Botoșani își duc copiii în vacanță la Vaslui ca să vadă că se poate mai rău decât acasă.

Din punct de vedere politic, același lucru se poate spune despre gașca de aleși locali din Galați și Brăila. Astfel, alegătorii din Galați, nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în ședințele Consiliului Local și Consiliului Județean ar trebui să meargă la întâlnirile consilierilor județeni din Brăila. Imediat, o să le placă ce se întâmplă la Galați!
N-am avut onoarea să participăm la ultima ședință a Consiliului Județean Brăila, dar am găsit toate informațiile în presa brăileană. Una de pomină, potrivit ziariștilor de la debraila.ro, în care aleșii s-au bălăcărit făcându-se turnători la securitate, papagali, nesimțiți, sifilitici și maimuțe. Probabil, știu ei ce știu!
Menționăm că dialogurile au fost preluate din ziarul debraila.ro. Și să țineți minte atunci când mergeți la vot!

S.C. Iordache: „Nu vorbesc cu turnatori la Securitate!”


S. Draghincescu: „Turnantor la Securitate e tac-tu, ma, nesimtitule, ai inteles? Deci, du-te acasa, ca esti beat si sa terminam cu circul din Consiliul Judetean! Eu am impresia ca sunteti niste oameni seriosi aici, v-au votat 130.000 de oameni din Braila!”


S.C. Iordache: „Pana si tu ai zis ca s-a demonetizat si cuvantul de curva!”


S. Draghincescu: „Taci din gura, mai papagalule! Taci din gura, ti-am spus! Vorbesti cand ti-oi da eu cuvantul, nesimtitule!”


S. Draghincescu: „Am impresia ca sunteti niste oameni seriosi, care sunteti civilizati…”


S.C. Iordache: „Ia loc, Ioana! Tu sa-mi dai mie cuvantul? Du-te la piata!”


S.C. Iordache: „Pe isterica asta n-o vezi?” (n.r. catre seful CJ)


S. Draghincescu: „… v-au votat 135.000 de persoane si v-au votat sa va comportati foarte civilizat in CJ. Ne-am facut de ras de fiecare data pentru niste atitudini care pot fi spuse corect, argumentat si civilizat! Nu veniti aici ca sa ne aruncam toate invectivele si sa vorbeasca toti nevenitii, care nu au habar pe ce lume traiesc!”
S.C. Iordache: „Stai jos! Ia-ti, ma, papusa gonflabila de aici!”
….

S. Draghincescu: „Toata lumea trebuie sa se scoale in picioare cand vorbeste! Este primul gest de respect fata de ceilalti si fata de cetateni, nu sa stea ca la bar aici! Va rog frumos, domnule presedinte, sa aplicati regulamentul la toata lumea! Ce-i porcaria asta? Nu suntem la bar aici!”


S.C. Iordache: „Am o problema medicala: eu la picior, doamna la cap. Nu ma pot ridica in picioare!”


S. Draghincescu: „Nu eu am fost sa fac 100 de tomografe la cap, ma! Tu ai fost! Ai consumat tot bugetul Spitalului Judetean!”


S.C. Iordache: „Luati-va, domnule, maimuta de aici, ca nu suntem la Zoo!”
S. Draghincescu: „Suntem la Zoo, ca te duc in lesa, ma!”S. Draghincescu: „Eu cred ca discutiile din Consiliul Judetean trebuie sa fie facute intr-un cadru civilizat, argumentat. Chiar daca suntem pe pozitii antagoniste din punct de vedere politic, totul trebuie sa aiba o limita. Limita tupeului si nesimtirii a fost trecuta demult. Jignirile n-au ce cauta intr-un asemenea for legislativ, iar mizeriile si golanelile astea de 2 bani sa le suporte oricine… eu plec din sala in conditiile astea. Am ajuns un judet intreg bataia de joc a doi sifilitici!”


S.C. Iordache: „Cat de proasta poti sa fii?”.

Sursa: debraila.ro


Distribuie articolul

You May Also Like