Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, ediția de toamnă

Distribuie articolul

Pe 27 octombrie, începând cu ora 8,45, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Galați lansează o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

Organizatorii anunță că evenimentul se va desfășura simultan în municipiile Galați (în holul mare al Universității „Dunărea de Jos”, din strada Domnească nr. 47) și Tecuci (la sediul ALOFM, str. M. Kogălniceanu nr. 60, bl. A2, parter). Participarea la acest eveniment este gratuită.

Eveniment anual în Piața Muncii locale, organizat de AJOFM Galați, și la această ediție sunt așteptați să se înscrie cât mai mulți angajatori, pentru a oferi o paletă diversificată de locuri de muncă vacante pentru acest segment dinamic de persoane, care este format din absolvenți. Reprezentanții AJOFM Galați spun că, totuși, la Bursă sunt așteptați să participe și celelalte persoane, aflate în căutarea unui loc de muncă, care fac parte din segmentul de populație tânără, absolvenți din ultimii ani și care nu au reușit să găsească o ofertă de muncă corespunzătoare.


Distribuie articolul

You May Also Like