500 de Tineri din România, pregătiți pentru viață prin Tabere Educaționale și Culturale

Distribuie articolul

Casa de Cultură a Studenților Galați, în parteneriat cu Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, a desfășurat cu succes patru serii de tabere în perioada 22 septembrie – 15 octombrie.

Aceste tabere au avut loc în diverse locații din județele Tulcea, Vaslui, Constanța, Galați și în localitatea Galați. Aproximativ 500 de tineri și însoțitori din Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila, Constanța, Galați, Tulcea și Vaslui au fost beneficiarii direcți ai acestui proiect.

Tinerii au avut ocazia să experimenteze momente speciale, inclusiv vizite la muzee și mănăstiri, participarea la evenimente culturale și activități sportive. De la muzeele de științe ale naturii la spectacolele de teatru și recitalurile muzicale, participanții s-au bucurat de o varietate de experiențe.

Proiectul, numit „Pregătiți pentru viață,” s-a desfășurat la nivel național și a implicat 5000 de tineri instituționalizați, câte 100 din fiecare județ și sector al Capitalei. Acești tineri au avut oportunitatea de a participa la activități care le-au dezvoltat abilitățile și i-au pregătit pentru o viață independentă, inclusiv sesiuni de consiliere psihologică, activități culturale și educative.


Distribuie articolul

You May Also Like