Bulibășeală edilitară: Primăria Galați a amânat proiectele privitoare la modernizarea talciocului și la amenajarea târgului auto

Distribuie articolul

S-au lăudat cu proiectele, au prezentat tot felul de schițe, au întocmit caiete de sarcini, au organizat licitații, au plătit diverse studii și, la final, au renunțat la idee. Este ultima boroboață a edililor Galațiului. Aceștia vor să amâne investiția de circa 2 milioane de euro în cele două obiective și să direcționeze banii către alte proiecte. Propunerea se va afla pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de joi, 26 iulie.

Edilii vor să amâne aceste proiecte deoarece au găsit altceva de făcut. Iar asta spune totul despre modul(halul) în care este condus orașul, despre clarviziunea și priceperea aleșilor.  În acest caz nu se mai face târgul auto din zona Brateș și nu se mai modernizează vechiul talcioc de pe Drumul de Centură pentru că aleșii s-au răzgândit și au stabilit că mai bine refac sistemul rutier din cartierele Țiglina 1, Mazepa 1 și Mazepa 2. Edilii spun că proiectele privitoare la talciocul și târgul auto au fost amânate deși au fost cheltuite sume de bani pentru organizarea de licitații și realizarea de studii. Bani pierduți pentru că, probabil, studiile vor fi refăcute dacă proiectele vor reveni în atenția Primăriei, cândva, în viitor. În plus, firmele care au câștigat licitațiile ar putea solicita penalități pentru că nu au fost lăsate să ducă la bun sfârșit contractele. Bulibășeală administrativă!


Distribuie articolul

You May Also Like