Braniștea va avea centură ocolitoare

Distribuie articolul

Știm cu toții că a doua comună pe drumul de vest, dinspre Galați spre Tecuci are o porțiune de drum de aproximativ 300 de metri care se interferează cu DN 25. Cu toate acestea pentru a evita blocajele survenite de evenimentele rutiere, autoritățile locale au hotărât să caute variante ocolitoare pentru fluidizarea traficului.

Aflat deocamdată în stadiu de proiect, asfaltarea ce face legătura DJ 251  cu DJ 251 L între localitățile Braniștea și Traian ar putea începe anul viitor.

Primarul Comunei Braniștea, Marian Adamache ne-a declarat că pe lângă fluidizarea traficului în cazuri excepționale se are în vedere și utilizarea acestui perimetru de către localnici mai ales în perioada lucrărilor agricole, pentru a nu mai fi nevoiți să aglomereze DN 25 cu atelaje hipo sau utilaje agricole de mari dimensiuni.

 În altă ordine de idei, primarul Marian Adamache a mai spus că pentru perioada următoare se are în vedere urgentarea prelungirii sistemului de irigații din comuna vecină Schela, până în satul Vasile Alecsandri unde se vor monta apometre.


Distribuie articolul

You May Also Like