Blocaje pe strada Brăilei, până anul viitor

Distribuie articolul

Ar fi bine să vă relaxați week-end-ul acesta. Să plecați chiar într-o cât de lungă vacanță se poate. Pentru că, la întoarcere, vă așteaptă un test de stres prelungit: cel puțin până la începutul anului viitor, tronsoane din strada Brăilei vor fi blocate de lucrări.

”Primăria municipiului Galați informează că începând de luni, 24 iunie, pe cea mai importantă arteră de circulație a orașului, strada Brăilei, vor fi demarate ample lucrări de reparații a carosabilului, trotuarelor, parcărilor, stațiilor de autobuz, spațiilor verzi adiacente, precum și lucrări de semalizare rutieră”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Galați.

În cadrul primei etape, traficul rutier va fi restricționat pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Drumul de Centură și intersecția cu strada Frunzei. Se va închide prima bandă de circulație, pe sensul de mers către strada Oțelarilor, și, prin urmare, circulația mașinilor se va putea desfășura pe a doua bandă, pe sensul de mers către strada Oțelarilor.

În cea de-a doua etapă, se va închide banda a doua de circulație (sens de mers către strada Oțelarilor). Astfel, circulația mașinilor se va desfășura pe banda 1 (sens de mers către strada Oțelarilor) iar benzile de circulație se vor închide etapizat, odată cu execuția lucrărilor de turnare a covorului asfalatic.

Valoarea totală a lucrărilor care se vor derula pe strada Brăilei, în urma desfășurării licitației publice, este de 22.430.519,32 lei, inclusiv TVA, și vor fi realizate de către Asocierea Tancrad S.C. Tancrad SRL, SC Citadina 98 SA, SC Romsit Construct SRL. Dacă totul decurge conform graficului, lucrările ar trebui să fie încheiate în șapte luni.


Distribuie articolul

You May Also Like