Biliard auto: un bătrân a fost lovit de o mașină care a fost proiectată pe trotuar

Distribuie articolul

Un accident spectaculos s-a produs joi, după prânz, în centrul Galațiului. O mașină care circula pe strada Domnească a fost lovită de un autoturism și a ajuns pe trotuar. Din carambol au ieșit șifonate ambele mașini dar și un bătrân care s-a aflat în locul nepotrivit, în momentul nepotrivit.

Accidentul s-a produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate. El a ieșit cu mașină în strada Domnească și s-a înfipt într-un autoturism care circula regulamentar. Pentru tâmpenia pe care a făcut-o, șoferul vinovat s-a ales cu un dosar penal.

„Un șofer de 32 de ani care se deplasa dinspre strada Bălcescu către strada Domnească nu a respectat indicatorul Stop, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un tânăr de 26 de ani. Mașina care circula pe strada Domnească a fost proiectată pe trotuar și a lovit un bărbat de 75 de ani care a fost rănit. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Bătrânul care a trăit aventura vieții a avut zile. În urma loviturii, el a scăpat doar cu câteva lovituri la umăr și la mâini. Vicitima a fost luată de o ambulanță și a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.


Distribuie articolul

You May Also Like