Bătaie sub nasul polițiștilor. Doi bărbați s-au lovit cu pumnii și picioarele în fața unei secții de Poliție

Distribuie articolul

Incident tragi-comic la Galați. Doi bărbați s-au bătut chiar în fața Secției 5 de Poliție din oraș. În timpul incidentului filmat de un trecător nimeni nu intervine și la fața locului nu apare nici un polițist.

Ulterior, oamenii legii au început o anchetă în baza imaginilor postate pe Facebook de trecător.

Cele două persoane fără adăpost se bat cu pumnii, picioarele și bețele până când unul dintre bărbați cade pe trotuar și rămâne nemișcat. În tot acest timp, mai multe persoane asistă la bătaie fără a interveni.

La final, după ce bărbatul rămâne întins pe asfalt, un trecător intevine și îl liniștește pe agresor. Imaginilie postate pe rețeaua de socializare i-au pus în mișcare și pe polițiști care i-au identificat și amendat pe scandalagii.

„Ca urmare a imaginilor apărute în mediul on-line, polițiștii Secției 5 Poliție Galați s-au autosesizat și i-au identificat pe cei doi bărbați implicați în acest incident. Ei nu vor să depună plângere, dar au fost sancționați contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice cu 200 de lei, fiecare. Este vorba despre două persoane fără adăpost de 42 de ani și de 57 de ani”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like