Vremea se strică în toată țara. Cum îi afectează modificările pe gălățeni și pe brăileni

Distribuie articolul

Meteorologii anunță că începând de miercuri, vremea se strică în toată țara. Temperaturile vor fi în scădere în toate regiunile, iar în câteva zone va ploua.

Spre deosebire de restul țării, în următoarele zile, în zona Galați-Brăila nu vor fi modificări spectaculoase ale aspectului vremii.

Începând de miercuri, România va fi traversată de un val de aer rece venit din nordul Europei. La Galați și la Brăila temperaturile vor fi în scădere.

Miercuri vor fi 22 de grade Celsius, iar joi, vineri și sâmbătă, termometrele vor arăta între 17 grade și 20 de grade Celsius. Și pe parcursul nopții va fi din ce în ce mai frig, temperaturile prognozate încadrându-se între 6 grade și 10 grade.

Potrivit prognozelor, răcirea vremii va afecta toată țara, astfel că, în următoarele trei zile, termometrele vor mai indica în jur de 20 de grade doar în Lunca Dunării.

De asemenea, vor fi în scădere temperaturile nocturne care, în depresiunile din estul Transilvaniei, vor fi negative și vor duce la apariția brumei. Pe creste, în nord-estul și în sud-vestul țării, vântul intens va amplifica senzația de frig. Rafalele ar putea atinge 90 km/h. Va ploua slab, pe suprafețe mici din sud și din sud-est până joi, apoi din nord și din nord-est.


Distribuie articolul

You May Also Like