Bătaie în trafic

Distribuie articolul

Altercație violentă, în trafic, pe strada Basarabiei din Galați. Un șofer a fost blocat în plină stradă, înjurat și bătut de un alt șofer grăbit, care s-a enervat că nu i se lăsa cale liberă.

Șoferul agresat, care, potrivit informațiilor noastre este polițist și se afla în timpul liber, la volanul mașinii personale, se deplasa pe strada Basarabiei, dinspre strada Domnească spre strada Traian, când a fost atenționat cu flashuri, de celalalt șofer să se dea la o parte. Polițistul și-a continuat drumul și, la un moment dat, a fost depășit de șoferul grăbit, care l-a blocat în trafic și, după un schimb de replici, l-a lovit cu pumnul în față pe polițist.

Incidentul a fost raportat la 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță și unul de la Secția 5 Poliție Galați. Polițistul agresat a fost transportat la spital, cu traumatism cranio-facial.

Șoferul agresiv a fost identificat și dus la Poliție pentru audieri. Este cercetat penal pentru loviri și alte violențe.


Distribuie articolul

You May Also Like