Bătaie de joc: parcometrele din Galați se întrec în erori iar instrucțiunile de utilizare sunt pline de greșeli gramaticale

Distribuie articolul

Ne-am convins că la Galați nu avem specialiști în diverse domenii deoarece conducătorii instituțiilor publice sunt nevoiți să apeleze la rude, prieteni și colegi de partid ca să completeze organigramele. Peste tot sunt neveste, fii și fiice, prieteni buni, amici, colegi de pahar și de pescuit, foști lipitori de afișe și postaci plătiți din bani publici pentru sacrificiul pe care îl fac în slujba comunității. Fiind complet nepregătiți, nu putem avea pretenția de la cei enumerați să se priceapă la joburile pe care le ocupă.

Am făcut o introducere cam lungă ca să vă spunem că am rămas fără speranță. Recent, ni s-a confirmat că la Galați nu funcționează nici măcar inteligența artificială. Și computerele/softurile par să fie angajate tot pe pile, în funcție de gradul de rudenie sau de numărul de plecăciuni făcute în fața vătafului de la partid. Iată ce i-a trecut prin minte unui aparat care eliberează bilete de parcare. Conform informațiile tipărite de mândrețea de aparat, eliberarea tichetului s-a făcut pe 22.01.2061, la ora 09.41, iar valabilitatea este până pe 22.01.2061, la ora 10.21.

Pentru că nu-i putem suspecta pe concetățenii noștri de la Gospodărire Urbană că au descoperit călătoriile în timp, ne gândim că aparatul nătâng l-a „premiat” pe șoferul norocos cu un loc de parcare pe viață. Iar dacă o să ne spuneți că este o mică eroare și căutăm nod în papură, atunci ne enervăm și le dăm cu limba română de cap. Pe aparatele de taxare din oraș sunt scrise diverse tâmpenii (dezacorduri/virgule și cuvinte utilizate greșit) precum „locație” în loc de LOC, „vor monta” în loc de VA monta și „autovehicule” în loc de AUTOVEHICULELOR (vezi foto). Uite așa rămânem cu o singură nedumerire: cine-i mai prost, omul sau mașina?


Distribuie articolul

You May Also Like