UPDATE / Bancomat aruncat în aer la Liești

Distribuie articolul

UPDATE:: Poliția Galați a făcut precizări:

„La data de 11.09.2020, în jurul orei 04:00, Sectia 3 Poliție Rurală Liești, a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un angajat de la o agenție bancară din comuna Liești, județul Galați, cu privire la faptul că a fost declanșată alarma din interiorul agenției. Polițiștii ajunși la scurt timp la fața locului au constatat faptul că persoane necunoscute, au încercat forțarea mecanică a fantei de eliberare a bancnotelor de la bancomatul amplasat la sediul acestei agenției bancare din comuna Liești, județul Galați iar apoi au incendiat această fantă. Nu au fost descoperite în zonă sau în apropierea bancomatului substanțe explozive sau detonante. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „Distrugere”, faptă prevăzută și pedepsită de art.253 alin.4 Cod Penal, de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Galați, care au preluat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lăngă Judecătoria Liești”, a precizat IPJ Galați.

———————————————————

Tentativă de jaf noaptea trecută, la Liești, județul Galați. Persoane neidentificate au încercat să distrugă un bancomat pentru a fura banii din interior. Deflagrația a eșuat, aparatul a rezistat, iar hoții au fugit, fiind căutați de Poliție în prezent.


Incidentul s-a produs la un bancomat CEC Bank. Poliția Galați face cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

În urma tentativei eșuate nu au fost persoane rănite și au fost înregistrate doar pagube materiale.


Distribuie articolul

You May Also Like