Autocar sechestrat la Frontieră

Distribuie articolul

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au depistat și indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autocar care figurează în bazele de date europene ca fiind bun căutat pentru confiscare.

„În data de 01 august, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetățean moldovean, în vârstă de 59 de ani, care conducea un autocar, înmatriculat în Republica Moldova şi efectua o cursă ocazională către Bulgaria. Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autocarului în cauză, s-au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia în data de 28.07.2021”, informează Poliția de Frontieră Galați.

Șoferul a declarat că este angajatul unei firme de transport din Republica Moldova și nu are cunoștință despre faptul că mijlocul de transport este implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autocarul, în valoare de aproximativ 120.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns