Autobuzele hibrid, încă o încercare. Primăria Galați a organizat o nouă licitație pentru mașini moderne

Distribuie articolul

Autobuzele hibrid se împleticesc în drum spre Galați. Au participat la o licitație care a fost anulată, acum mai fac o încercare ca să ajungă la destinația dorită.

A doua licitație s-a încheiat și câștigător este același producător de autobuze. Primăria Galați vrea să bage orașul în secolul în care trăim și a pus ochii pe 20 de autobuze hibrid.

Municipalitatea este dispusă să bage mâna în buzunar și să scoată peste șapte milioane de euro. De aceea, a fost organizată o licitație publică, pe principiul cel mai bun raport calitate-preț. La prima licitație pentru achiziționarea ozn-urilor de transport s-a prezentat doar compania poloneză Solaris.

Polonezii au câștigat, dar s-au bucurat de pomană: licitația a fost anulată deoarece oferta conținea condiții inacceptabile. La a doua licitația s-au prezentat tot polonezii de la Solaris. Fiind singurii competitori, au câștigat din nou, dar acum au emoții, să nu fie din nou oferta neconformă. Între timp, gălățenii visează frumos și se plimbă cu autobuzele turcești care au cotropit orașul.

Distribuie articolul

You May Also Like