Atenție șoferi: se circulă cu greutate în orașul Galați din cauza ninsorii

Distribuie articolul

Miercuri se circulă cu greutate pe străzile din orașul Galați din cauza ninsorii. Cele mai mari probleme sunt pe străzile secundare. Mai multe porțiuni de carosabil sunt acoperite cu zăpadă și se așteaptă intervenția utilajelor Primăriei.

Potrivit Primăriei Galați, prioritate au avut străzile principale, astfel încât să nu apară blocaje în trafic. În oraș intervin zeci de utilaje și pe carosabil au fost împrăștiate sute de tone de sare.

„Primăria municipiului Galați informează că din cursul nopții trecute s-a intervenit pentru deszăpezire pe străzile din oraș, astfel încât să se poată circula în condiții bune de la primele ore ale dimineții. La această oră se intervine cu 12 tractoare, 10 sărărițe, un bobcat și un Hilltip. Totodată, s-au împrăștiat până dimineață 187 de tone de sare. Acum se acționează pe principalele artere de circulație, urmând și intervențiile în cartiere”, au anunțat reprezentanții municipalității.

Primăria mai spune că are un stoc de peste 2.000 tone de material antiderapant existând un acord cadru pentru încă 4.000 de tone. De asemenea, în depozite sunt 20 tone de clorură de calciu și mai pot fi aduse încă 200 de tone.

Prognozele meteorologilor arată că la Galați va continua să ningă până joi.


Distribuie articolul

You May Also Like