UPDATE: A ucis și a fugit de la locul accidentului

Distribuie articolul

UPDATE2: Șoferul care a provocat accidentul mortal de la Drăgănești și a fugit de la fața locului a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 ore, sub acuzațiile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis. Joi va fi dus în fața judecătorilor din Tecuci cu propunerea de arestare preventivă.

–––

UPDATE1: Șoferul care a provocat accidentul de la Drăgănești și a fugit de la locul faptei s-a prezentat la Poliție, la ora 9.30. Are 29 ani și este din Barcea. Nu are permis de conducere. La 7 ore după accident, prezenta o alcoolemie de 0,12 mg/l în aerul expirat. Pe lângă ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, vă fi cercetat penal și pentru conducere fără permis. Cel mai probabil, va fi reținut pentru 24 ore.

––––-

Accident rutier mortal, noaptea trecută, între Drăgănești și Tecuci, în județul Galați. O persoană și-a pierdut viața, după ce a fost lovită de o mașină. Victima traversa neregulamentar DN 25. Șoferul implicat a fugit de la locul accidentului.

Poliția Rutieră Galați a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Șoferul fugar este căutat de Poliție.

Traversările neregulamentare sunt cauza nr. 1 generatoare de accidente rutiere grave în județul Galați. Aproximativ 30% dintre accidentele soldate cu morți și răniți se produc din cauza pietonilor.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns