Atenție IMM: În mediul online nu sunteți singure!

Distribuie articolul

În „bătălia” tot mai acerbă din mediul online, cu infractorii cibernetici, firmele românești au un sprijin într-o instituție performantă, de talie internațională: DNSC (RO)

Directoratul Național de Securitate Cibernetică – DNSC a anunțat, la început de an, că pune la dispoziție 150 de senzori de monitorizare a traficului de rețea GRATIS pentru IMM-uri. Senzorii pot ajuta la detecția timpurie a atacurilor cibernetice, ceea ce poate reduce daunele cauzate de acestea.

Senzorii de monitorizare a traficului de rețea sunt dispozitive ce monitorizează traficul de rețea al unei organizații. Această soluție poate fi folosită pentru a identifica activități suspecte sau malițioase.

DNSC prezintă câteva detalii suplimentare despre beneficiile folosirii senzorilor de monitorizare a traficului de rețea pentru IMM-uri:

– Pot ajuta la identificarea vulnerabilităților din rețea, astfel încât acestea să poată fi remediate înainte de a fi exploatate de atacatori.

– Pot oferi informații despre traficul de rețea, care pot fi folosite pentru a îmbunătăți securitatea cibernetică a organizației.

IMM-urile care sunt interesate să beneficieze de acest program gratuit se pot înscrie trimițând un mail către adresa: cezar.barbuceanu@dnsc.ro cu subiectul “JTAN – Solicit”


Distribuie articolul

You May Also Like