Astăzi, Oțelul vrea revanșa cu sibienii de la Hermannstadt!

Distribuie articolul

 

 

În precedenta întâlnire din sezonul regular, gălățenii au suferit cea mai clară corecție de la revenirea în Superligă, un 1-4 la Sibiu după o prestație modestă.

Astăzi, conform declarațiilor managerului tehnic Dorinel Munteanu, oțelarii țintesc cele trei puncte pentru a trece din nou pe prima poziție în paly-out.

Acest meci vine după ce la mijlocul săptămânii, oțelarii au pierdut la Arad, cu UTA, scor 1-3, un scor mincinos după o prestație mulțumitoare în ofensivă și dezamăgitoare în defensivă.

Am avut la Arad, cel puțin în prima repriză mai multe ocazii, după care, la reluare gazdele s-au dezlănțuit și au punctat de trei ori într-un interval de 19 minute. Gălățenii au punctat în prelungirile partidei prin Cisotti.

Revenind la partida de astăzi, cu Hermannstadt, ce va avea loc pe propria arenă de la ora 13,30, trebuie spus că va fi penultima din actuala stagiune a Superligii disputată din postura de gazde. Vorbim despre a treia întâlnire între cele două echipe, , un 1-1 la Galați și cum spuneam, 1-4 la Sibiu, ambele în sezonul regular.

Oțelul- Hermannstadt va fi condus la centru de Andrei Antonie din București, ajutat la cele două linii de Daniel Mitruți din Craiova și Cristian Marius Marchidanu din Brăila.

În Camera Var se vor afla Sebastian Colțescu și Cosmin Vatamanu, ambii din București.

Rezervă de arbitru a fost delegat Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe iar observatorul partidei va fi Cristian Nica din Ploiești.

Update- Suporterii Otelului din Peluza Nord amenința că nu se vor prezenta la meci după ce, cu puțin timp înainte de startul partidei, s-a creat o stare conflictuală cu jandarmii. Se pare că aceștia din urmă, ce provin din Bacău, sunt foarte stricți iar pe alocuri au dat dovadă de exces de zel.

Revenim pe subiect.

ECHIPELE DE START:

OȚELUL GALAȚI: Pap-Zhelev, Yabre, Cisse, Silva, Zivulic, Lameira, Bodișteanu, Maciel, Malle, A. Pop.

Rezerve: Stoian, Adăscăliței, Bordun, Farcaș, A. Rus, Jardan, Gaitan, Neagu, Panait, Rusevic, Teles, Tănasă.

Manager tehnic- Dorinel Munteanu.

 

FC Hermannstadt: Cabuz- Medina, Stoica, Bejan, Opruț, Balaure, Mino, Biceanu, Jipa, Fonseca, Paraschiv.

Rezerve: Muțiu, Antoche, Bucuroiu, Butean, Ciubotaru, Iancu D., Iancu G., Neguț, Oroian, Pop,.

Antrenor principal: Marius Măldărășanu.

Rezultat final: Oțelul Galați- FC Hermannstadt 1-0 (1-0). A marcat Yabre (min. 2)

 

  


Distribuie articolul

You May Also Like