Angajați CFR, prinși cu cereale furate

Distribuie articolul

Cinci angajați ai două districte căi ferate au fost prinși în flagrant, marți, în jurul orei 12,45, de către Secția Regională Poliţie Transporturi Galaţi – Biroul de Investigaţii Criminale, în momentul în care încărcau într-un autovehicul șapte saci cu cereale, grâu și porumb, bunuri ce au fost sustrase din vagoane de marfă.

Doi dintre aceștia au 51 de ani, respectiv 56 de ani și sunt din municipiul Galați, alți doi au 55 și 56 de ani și sunt din satul Pleșa, comuna Berești-Meria, județul Galați, iar cel de-al cincilea are 33 de ani și este din Brăila. Cu ajutorul polițiștilor, au fost făcute verificări, în zona triajului Larga și au fost descoperiți nouă saci cu astfel de cereale.

Prin urmare, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 56 de ani, din municipiul Galați, ce avea funcția de șef de echipă în cadrul unuia dintre districte. În urma percheziției, au fost descoperiți 5 saci cu grâu, 2 butoaie ce conțineau un amestec din grâu și porumb, 3 saci( de câte 800 de kg) cu grâu, 28 de saci (dintre care 15 cu porumb şi 13 cu grâu), iar, într-o magazie, pe jos, a fost descoperită o cantitate de porumb şi grâu, ce urmează a fi stabilită.

În timpul flagrantului delict se aflau în portbagajul mașinii, 30 de saci, fără conţinut și 16 saci cu cantitatea totală de 620 kg cereale.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările sunt continuate de poliţişti


Distribuie articolul

You May Also Like