Andra Costache aduce fonduri europene la Tg. Bujor!

Distribuie articolul

„Am lansat astăzi, la Târgu Bujor, proiectul cu finanțare europeană, AJUTOR PENTRU SUCCES, proiect la care am pus umărul, alături de YMAC Saby Company și Eurofed.
Începând de săptămâna viitoare, 270 de copii, școlari din Tg. Bujor, Moscu, Umbrărești, care au cel puțin un părinte plecat în străinătate, se pot înscrie și vor beneficia de avantajele acestui proiect.
Copiii vor avea activități extra-curriculare, vor putea merge în tabere școlare, vor beneficia de consiliere vocațională și vor primi rechizite și materiale educaționale pentru o perioadă de doi ani.
Acest proiect nu este un discurs politic sau un teanc de hârtii, este o realitate, este un vis împlinit pentru 270 de copii, căci ei sunt prezentul și viitorul nostru. El trebuie să fie doar începutul proiectelor cu fonduri europene la Târgu Bujor, căci este șansa noastră la dezvoltare” a afirmat Andra Costache, fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, subprefect al județului Galați, în prezent, candidat al Partidului Național Liberal pentru postul de primar al orașului Târgu Bujor.

Un prim proiect cu fonduri europene accesat, din păcate nu de administrația publică locală, ci din zona privată.
Mai multe detalii, în conferința de presă susținută astăzi, ce o puteți urmări mai jos.

https://www.facebook.com/costacheandramihaela/videos/4630245053656245/


Distribuie articolul

You May Also Like