Amendat pentru o petrecere ilegală

Distribuie articolul

Un bărbat din Galați a fost sancționat de Poliție, după ce a organizat o petrecere publică fără să respecte prevederile legale în vigoare privind starea de alertă. Amenda aplicată este de 3.000 lei.

„Având în vedere imaginile apărute în această dimineață, pe un site de socializare, imagini din care rezultă nerespectarea legislației în vigoare cu privire la organizarea unui eveniment privat în aer liber, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au identificat zona în care se desfășura evenimentul și, deplasandu-se la fața locului, au constatat următoarele:

Pe malul râului Siret , în zona cunoscută sub denumirea de „satul pescăresc” , pe un teren proprietate privată, se afla în desfășurare o petrecere privatä, la care participau peste 60 de persoane, nefiind respectate regulile de distanțare fizică.

A fost identificat organizatorul petrecerii, un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Galați, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfășurarea unui eveniment privat în aer liber.

Toate persoanele aflate la fața locului s-au conformat recomandărilor polițiștilor, părăsind zona”, informează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like