Altercație între o polițistă si un șofer băut

Distribuie articolul

Astăzi, o polițistă de la Secția 3 din Galați a fost implicată într-un incident din care au rezultat mașini avariate, amenințări, loviri și scandal pe stradă.

Agenta aflată în timpul liber la volanul mașinii personale a fost deranjată de un alt șofer care ar fi demarat în forță și i-a aruncat pietricele în parbriz.

Ea a pornit în urmărirea șoferului și a decis sa își facă dreptate singură și nu a cerut ajutorul autorităților, ci a apelat la niște prieteni care au venit pentru a o susține. În timpul șicanărilor, polițista a pus o frână bruscă, iar celălalt șofer nu a mai putut sa controleze mașina și cele două autoturisme s-au lovit.

Șoferul recalcitrant a amenințat-o pe femeie, iar prietenii ei au sărit la bătaie. Unul dintre ei a aruncat cu o piatră în mașina celuilalt șofer, totul fiind filmat.

Incidentul petrecându-se la Smârdan, Poliția de la Secția Rurală 2 Smârdan a fost sesizată și a fost începută o anchetă.

Polițista și șoferul au fost testați pentru alcool, iar rezultatele au fost zero la femeie și 0,3‰ la bărbat, el rămânând fără permis pe o perioadă de 90 de zile.

Potrivit unor imagini surprinse pe camera de filmat, polițista a intrat pe o străduță, în încercarea de a scăpa de bărbat și, în timp ce trăgea mașina pe dreapta, celălalt șofer a venit în viteză și a intrat în autoturismul agentei. Se pare că a acroșat și alt autoturism parcat în zonă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și amenințare, urmând sa se stabilească împrejurările exacte ale producerii incidentului. Agenta de poliție va fi cercetată disciplinar pentru modul în care a gestionat acest conflict, chiar dacă era în timpul liber.

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like