”Accidentul” face noi victime la Galați 

Distribuie articolul

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiuluii Galați – Biroul Investigații Criminale au identificat doi bărbați de 31 și 33 ani, încarcerați în Penitenciarul Bacău, precum și două femei de 18 și 27 ani, toți patru bănuiți de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prin metoda ”accidentul”.

”Cu câteva zile înainte, în data de 14 aprilie, victima înșelăciunii, o femeie de 78 ani, din Galați, a fost contactată pe telefonul fix de o persoană care s-a recomandat ca fiind nepotul său și pretextând că a accidentat o femeie i-a solicitat bani, pentru a nu fi arestat. Ulterior, la locuința victimei s-a prezentat o tânără căreia aceasta i-a înmânat sumele de 1000 euro și 5000 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Galați.

Polițiștii le-au depistat pe cele două femei bănuite a fi fost complice la săvârșirea acestei infracțiuni și le-au condus la sediul poliției pentru audieri. Ele au fost reținute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.


Distribuie articolul

You May Also Like