Accident spectaculos pe DN2B. O mașină s-a răsturnat din cauza poleiului

Distribuie articolul

Două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul s-a produs vineri dimineață, în județul Brăila, pe Drumul Național 2B, la ieșirea din localitatea Lacu Sărat spre Silistraru. Din primele cercetări, se pare că autoturismul a derapat pe o porțiune de polei și apoi s-a răsturnat. Șoferul, un bărbat de 40 de ani, nu a pățit nimic, însă două pasagere de 39 și 55 de ani au fost rănite și au fost transportate la spital. Cele două femei au avut ghinion deoarece fuseseră luate la autostop cu puțin timp înainte de producerea accidentului.

„Șoferul autoturismului răsturnat transporta două femei la ocazie. În urma accidentuluii, cele două femei au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Carosabilul era acoperit cu polei, iar mașina a derapat”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

Polițiștii vor deschide dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, agenții vor stabili dacă mașina era echipată cu cauciucuri de iarnă și dacă șoferul consumase alcool.


Distribuie articolul

You May Also Like