Doi morți în urma unui accident produs în județul Brăila. Una dintre victime este PRIMAR în județul Vrancea

Distribuie articolul

Un  grav accident de circulație s-a produs vineri dimineață pe o șosea din județul Brăila. Primarul unei comune din județul Vrancea și o persoană aflată în aceeași mașină au murit după ce autoturismul lor a fost lovit frontal de un alt  autovehicul intrat pe contrasens. Accidentul s-a produs pe un sector de drum acoperit de ceață, iar polițiștii au stabilit că șoferul care a intrat pe contrasens nu a adaptat viteza la condițiile meteo.

Poliția a anunțat că accidentul a avut loc pe DJ 211A, pe sectorul cuprins între localitățile Viziru și Cuza Vodă.

„Accidentul a avut loc pe DJ 211A, între Viziru și Cuza Vodă. Două mașini s-au lovit frontal din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo. Două persoane au decedat, ambele din Vrancea, de 44 și 54 de ani. A mai rezultat vătămarea corporală a unui constănțean în vârstă de 45 de ani, acesta a fost transportat la spital. De vină pare să fie șoferul din Constanța care a intrat pe contrasens”, a declarat Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Se pare că una dintre victime este primarul comunei Vintileasca din județul Vrancea, acesta aflându-se în drum spre Constanța pentru a depune documentația necesară unui proiect cu fonduri europene. În urma accidentului mașina în care se afla primarul a luat foc.

 „Sunt doi decedați, ambii din mașina Logan. Mașina a luat foc, iar victimele au fost scoase de alți șoferi din interior. Nu au murit din cauza incendiului, au fost scoase rapid, dar avea leziuni incompatibile cu viața. La fața locului au intervenit autospeciala de pompieri, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ. Șoferul celeilalte mașini, un Opel, a fost dus la spital”, a anunțat Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Distribuie articolul

You May Also Like