Și-a găsit sfârșitul în canalizare

Distribuie articolul

Un bărbat din Galați a murit în această seară, după ce a căzut într-o gură de canal neacoperită.

Incidentul a avut loc pe strada Traian Vuia, pe șantierul lucrărilor edilitare de reabilitare a infrastructurii de apă și canalizare. O femeie a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Din păcate, când au ajuns salvatorii de la SMURD, bărbatul murise deja. Poliția a deschis o anchetă.

„În cursul acestei seri, în jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați,  prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că,  pe strada Traian Vuia, din municipiul Galați, o persoană ar fi căzut într-o canalizare.

La fața locului s-au deplasat atât polițiști, cât și pompieri și un echipaj SMURD, constatându-se decesul persoanei în cauză.

Din primele verificări a rezultat că este vorba despre un bărbat,  de 45 de ani, din municipiul Galați,  care ar fi căzut într-o canalizare descoperită, aflată pe strada Traian Vuia, într-o zonă un care se efectuează lucrări de construire.

În urma sesizării și a aspectelor constatate la fața locului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul bărbatului”, a precizat IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like