A nimerit orbul Brăila: o nemțoaică fără documente de identitate s-a rătăcit pe un drum din județ și a fost luată la întrebări de polițiști

Distribuie articolul

O femeie din Germania s-a rătăcit în județul Brăila și a fost luată la întrebări de polițiști deoarece nu avea documente de identitate. Persoana de 49 de ani a fost găsită de polițiști la aproximativ 4 km de localitatea Tufeşti. Deoarece nu vorbea limba română, polițiștii au dus-o la sediul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Brăila. Acolo, femeia a declarat că a călătorit prin mai multe oraşe din România, înainte de a-și pierde documentele și de a se rătăci în zona localităţii brăilene Tufeşti.

„În seara de 26 octombrie a.c., în urma activităților specifice, polițiștii brăileni au depistat, la aproximativ 4 km de localitatea Tufeşti, o femeie fără acte de identitate asupra sa, care nu vorbea limba română și    nu-și justifica prezența în acea zonă. Aceasta a fost condusă la sediul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Brăila în vederea stabilirii identităţii şi legalităţii şederii sale pe teritoriul României. Femeia a declarat că a intrat pe teritoriul statului român pe la frontiera de nord-vest a ţării şi a călătorit prin mai multe oraşe, iar când a ajuns în zona localităţii Tufeşti s-a rătăcit și nu poate oferi detalii despre împrejurările în care și-a pierdut documentele de identitate”, a anunțat Biroul pentru Imigrări al Județului Brăila.

Cu siguranță, infrastructura județului Brăila a contribuit din plin la aventura femeii din Germania care a vrut să viziteze capătul lumii civilizate. Vestea proastă pentru călătoarea ghinionistă este că va mai petrece câteva zile în fundătura cu infrastructură medievală. Pentru a pleca din România, nemțoaica trebuie să se adreseze Ambasadei de la București în vederea obţinerii unui document de identitate.


Distribuie articolul

You May Also Like