A început etapa a treia a vaccinării. Află AICI când se pot vaccina gălățenii și brăilenii

Distribuie articolul


A început etapa a treia a vaccinării anti-Covid în România. Cei aflați în această categorie se pot înscrie pe listele de așteptare de pe platforma de vaccinare. De asemenea, în limita locurilor neocupate de persoanele aflate în etapa a doua, românii din etapa a treia se pot programa direct pentru vaccinare.


Listele de așteptare se deschid pe județe, în ordine alfabetică. Astfel, înscrierea brăilenilor se face după ora 9.00, iar gălățenii se pot înscrie pe listele de așteptare după ora 11.00.


Procedura este simplă. În momentul în care vor fi locuri disponibile la centrul unde persoana s-a înscris, aceasta va primi o notificare, iar ulterior va intra în aplicaţie, pentru alegerea zilei şi a intervalului orar. Persoana care nu confirmă prin programare locul disponibil în termen de 24 de ore de la primirea notificării, va mai primi încă două notificări. În lipsa unei confirmări în acest interval de timp, beneficiarul va rămâne pe lista de aşteptare, însă va pierde poziţia ocupată iniţial.


Începând de luni, în județul Galați sunt deschise trei centre de vaccinare pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Moderna. Acestea se află la Tecuci, Ivești și Corod.

În fiecare cabinet pot fi vaccinate 60 de persoane pe zi. Este vorba despre persoane aflate în etapa a doua a vaccinării.

Foto: digi24. ro


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns